Roma kijken in NL:Kroegen & TV

Waar kijk je Roma in Nederland in de kroeg? En hoe zit het met met de TV Rechten in Nederland en België? (Update 19/8/18)

Kroegen

TV Nederland

    • De Serie A wordt t/m 2021 uitgezonden door Ziggo. Er is een gratis kanaal voor Ziggo Abonnees (Kanaal 21, Ziggosport), daarnaast zijn er diverse andere kanalen via Tv en Ziggo Go / Internet. We vermoeden dat ze veel Ronaldo gaan uitzenden, maar het aantal Nederlanders bij Roma geeft natuurlijk hoop. Hoe ver de deal gaat maakte Ziggo ook niet echt bekend. Voor de Premier league zijn ze bijvoorbeeld gelimiteerd in het aantal wedstrijden dat ze kunnen uitzenden. Ook schuift de Serie A een beetje met de speeltijden dit jaar.

      Qua kosten zijn  Ziggo Sport Totaal (14,99/ maand)  en Ziggo Sport Go  (9,95) duurder dan de Eurosport player was. Wel is het ook mogelijk een losse wedstrijd te kopen (3,99). Voordeel is wel ook dat Ziggo ook de Champions League heeft, waardoor je met een abonnement ook die wedstrijd van Roma sneller kan zien. Voor Vodafone klanten, die ook Ziggo hebben: je kan een zenderpakket gratis kiezen als je deze diensten bundelt.

TV Belgie

In België wordt de Serie A verzorgt door Eleven Sports.

Alternatieven

Een andere optie is een satelliet ontvanger en Sky Calcio. Dit kost wel € 300,- per jaar.

Ook de OTT-pas is in veel landen beschikbaar, dit biedt een Internet abonnement voor 7,99/maand of 49,99/jaar aan. TV Totaal bericht hierover dat dit legaal is omdat de Serie A haar online rechten aan IMG heeft uitgesteld. Om een abonnement af te sluiten kan je surfen naar Serie A Pass

Ook zijn er diverse kastjes, zoals een Xsarius kastje, waar je voor 100 euro per jaar een abonnement kan afsluiten op veel kanalen, waaronder Sky italia en Fox. We weten niet helemaal wat de status hiervan is. Voor meer informatie, neem contact op met Astrasat. 

(Disclaimer: wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met mogelijke alternatieven)

Champions League

  • De champions league is de volgende jaren op SBS/Veronica. Daarnaast zijn er extra wedstrijd op Ziggo. In de eerste ronden zal Roma daar waarschijnlijk vooral te zien zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *