Serie A naar Ziggo

De Serie A verhuist voor de volgende drie jaar naar Ziggo Sports, zo meldt onder andere TotaalTV.

Nadat het afgelopen jaar Eurosport natuurlijk niet echt meer geloofde in de Serie A, zoals we vorig jaar zagen, komt dit niet echt als een verrassing. Vorig jaar viel uiteindelijk nog mee, doordat Eurosport toch nog redelijk wat via Player en hun tweede kanaal uitzond, zoals de Derby.

We zijn benieuwd wat Ziggo gaat uitzenden. Er is natuurlijk een gratis kanaal voor Ziggo Abonnees (Kanaal 14, Ziggo Sport), daarnaast zijn er diverse andere kanalen via Tv en Ziggo Go / Internet. We vermoeden dat ze veel Ronaldo gaan uitzenden, maar het aantal Nederlanders bij Roma geeft natuurlijk hoop. Hoe ver de deal gaat maakte Ziggo ook niet echt bekend. Voor de Premier league zijn ze bijvoorbeeld gelimiteerd in het aantal wedstrijden dat ze kunnen uitzenden. Ook schuift de Serie A een beetje met de speeltijden dit jaar.

Qua kosten zijn  Ziggo Sport Totaal (14,99/ maand)  en Ziggo Sport Go  (9,95) duurder dan de Eurosport player was. Wel is het ook mogelijk een losse wedstrijd te kopen (3,99). Voordeel is wel ook dat Ziggo ook de Champions League heeft, waardoor je met een abonnement ook die wedstrijd van Roma sneller kan zien. Voor Vodafone klanten, die ook Ziggo hebben: je kan een zenderpakket gratis kiezen als je deze diensten bundelt.

Alternatieven op onze TV-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *